ArtHäme ’15 -taideviikko?


Hämäläisiä kaupunkeja kiertänyt festivaali toteutetaan nyt ensi kertaa Janakkalassa. Työpajat, näyttelyt, musiikki-, teatteri-, kirjallisuus, erilaiset esitykset, luennot, kilpailut, seminaarit  ja kaikenlaiset taiteeseen ja kulttuuriin liittyvät tapahtumat kutsuvat nauttimaan taiteesta – ja tekemään itse – kulttuuria. Yhdistykset, aktiiviset ihmiset ja toimijat, tervetuloa mukaan toteuttamaan taideviikkoa.

DSC_0062

Festivaali on kiertänyt Hämettä jo kuusi vuotta taide- ja kulttuuriväen voimin.  Taiteen edistämiskeskus on ollut tapahtumasarjan alkuunpanijana yhteistyössä eri paikkakuntien toimijoiden kanssa.  ArtHäme –taidetapahtumille on luonteenomaista,  että paikkakunnan asukkaiden ja kulttuuriväen lisäksi kunta on konkreettisesti mukana viikon järjestämisessä.

Taideviikon taustavoimina:

Janakkalan kunta / Opetus- ja kulttuuriministeriö,

Janakkalan Osuuspankki, K-Supermarket Turenki, LähiTapiola