GALLERIA

Kuvia vuosien varrelta

2009

Ensimmäinen ARS HÄME –taideviikko järjestettiin Riihimäellä 11.-20.2009.

Se toi kaupunkiin taideteoksia, taidenäyttelyitä, työpajoja, taideseminaarin ja poikkitaiteellisen yhteisöperformanssin, ja sai keskustelun viriämään taiteen merkityksestä elämässä, arjessa ja ympäristössä.

Viikolla nähtiin teoksia sekä näyttelyissä että kaupunkikeskustassa, pidettiin lukuisia työpajoja ja taideseminaari aiheenaan Muuttuva kaupunkikuva. Viikon kruunasi poikkitaiteellinen yhteisöperformanssi Punainen Hirvi.

2010

ARS HÄME ’10 taideviikko järjestettiin Forssassa 21.-29.8.2010. Tapahtuman teemana oli TEHDAS. Ars Häme ’10 taideviikko ylitti odotukset: kävijätavoitteet ylittyivät reilusti, näyttelyt ja tapahtumat yllättivät kävijät monipuolisuudellaan ja tasollaan.

Taideviikon runko rakentui näyttelyistä, työpajoista ja seminaarista. Ympäristö ja uusiokäyttö olivat teemassa mukana: taideviikolla kierrätettiin niin ajatuksia, ideoita, materiaaleja kuin tapahtuman teemaakin kuvataiteesta teatteriin, musiikista kirjallisuuteen. Taiteeseen tutustumisen lisäksi monet forssalaiset jättivä jäähyväisiä rakkaille tehtailleen.

2011

ART HÄME ’11 ‐taideviikoilla Hämeenlinnassa 26.8.–11.9.2011
Tapahtumat, työpajat ja näyttelyt kutsuivat Tulen, Veden ja Afrikan tunnelmiin.

2012

ART HÄME´12 taideviikkojen teemana Lahdessa oli B-city – Kaupunki minussa. Taide näkyi kaupungin torilla ja kaduilla.

Art Häme’12 myös Flickrissä!