GALLERIA

Kuvia vuosien varrelta

2012

ART HÄME´12 taideviikkojen teemana on B-city – Kaupunki minussa. Taide näkyy kaupungin torilla ja kaduilla.

Art Häme’12 myös Flickrissä!

2011

Tapahtuman nimi muuttui nykyiseen muotoonsa. ART HÄME ’11 ‐taideviikoilla Hämeenlinnassa 26.8.–11.9.2011. Tapahtumat, työpajat ja näyttelyt kutsuivat Tulen, Veden ja Afrikan tunnelmiin.

2010

ARS HÄME ’10 taideviikko järjestettiin Forssassa 21.-29.8.2010. Tapahtuman teemana oli TEHDAS. Ars Häme ’10 taideviikko ylitti odotukset: kävijätavoitteet ylittyivät reilusti, näyttelyt ja tapahtumat yllättivät kävijät monipuolisuudellaan ja tasollaan.

Taideviikon runko rakentui näyttelyistä, työpajoista ja seminaarista. Ympäristö ja uusiokäyttö olivat teemassa mukana: taideviikolla kierrätettiin niin ajatuksia, ideoita, materiaaleja kuin tapahtuman teemaakin kuvataiteesta teatteriin, musiikista kirjallisuuteen. Taiteeseen tutustumisen lisäksi monet forssalaiset jättivä jäähyväisiä rakkaille tehtailleen.

2009

Ensimmäinen ARS HÄME –taideviikko järjestettiin Riihimäellä 11.-20.2009.

Se toi kaupunkiin taideteoksia, taidenäyttelyitä, työpajoja, taideseminaarin ja poikkitaiteellisen yhteisöperformanssin, ja sai keskustelun viriämään taiteen merkityksestä elämässä, arjessa ja ympäristössä.

Viikolla nähtiin teoksia sekä näyttelyissä että kaupunkikeskustassa, pidettiin lukuisia työpajoja ja taideseminaari aiheenaan Muuttuva kaupunkikuva. Viikon kruunasi poikkitaiteellinen yhteisöperformanssi Punainen Hirvi.